تعداد شعب : 37
میزان سرمایه گذاری :
1100 میلیون تومان
هیجان آلهوس در بازار میانی آمریکا که غذاهای دست ساز، آبجوهای منطقه ای، Crazy Good Wings و Fingers، فروش و سود را به ارمغان می آورد! اولین لوکیشن وینگرز با یک دستور غذای خوشمزه برای بال های خانوادگی افتتاح شد و به سرعت تبدیل به یک مکان نمادین مورد علاقه طرفداران شد. نزدیک به 30 سال بعد، Wingers به یکی از داغ ترین مفاهیم فرنچایز در کشور تبدیل شد.ALEHOUS زادگاه آمریکا در وینگرز، ما غذاها و آبجوهای دستساز برنده جایزه خود را در مکانهای مدرن و با خدمات کامل سرو میکنیم که برای رونق در مناطق مترو و بازارهای کوچک تا متوسط طراحی شدهاند. فرصت حق رای ما عملیات ساده، فناوری های پیشرفته و استراتژی های تجاری تاکتیکی را ارائه می دهد که توسط تیم های پشتیبانی ماهر ما پشتیبانی می شود. داغترین Alehouse جدید آمریکا که مناسب بازارهای کوچک و متوسط است. غذاهای دست ساز تازه، Crazy Good Wings & Fingers، و بهترین آبجوهای دست ساز فروش و سود زیادی را به همراه دارند. بالها و انگشتهای چسبنده ما که در امضای ما با سس شگفتانگیز اصلی پوشانده شدهاند، همراه با مجموعهای چشمگیر از آبجوی دستی، ثابت کردهاند که یک مفهوم فرنچایز با پتانسیل رشد خارقالعاده است. مکانهای Wingers Alehouse معمولاً فقط حدود 4000 فوت مربع است و نان و کره ما تجربه فوقالعادهای از غذا و نوشیدنی با کیفیت بالا را به بازارها و شهرهای کوچکتر و متوسط میآورد.چرا WINGERS را انتخاب کنید 2.1 میلیون دلار AUV برای فروشگاه های Alehouse. بازار کوچک و متوسط. سیستم های آموزشی و پشتیبانی قوی پیشرو املاک و مستغلات و برنامه انتخاب سایت. فقط یک مکان بال دیگر؟وینگرز آلهاوس فقط یک مکان بال دیگر نیست. ما یک رستوران کامل و Alehouse هستیم که طیف گستردهای از گزینههای غذا و نوشیدنی را در اختیار داریم و با غذاهای دستساز تازه و باکیفیت و مجموعهای از آبجوهای دستساز کاملاً در بخش «گاستروپاب» کاشته شدهایم. اما اتفاقاً ما بهترین بال ها و انگشتان روی کره زمین را داریم! براد مک دوگال، صاحب امتیاز وینگرز | نامپا، مریدین، خانه کوهستان، آیداهو من بیش از 10 سال است که حق امتیاز وینگرز را دارم. به عنوان صاحب امتیاز، از حمایت یک برند قوی با آموزش، نوآوری در مواد غذایی، خرید و بازاریابی برخوردار می شوم. و آنها به من اجازه می دهند تا با جوامع محلی خود سازگار شوم تا رستوران های من با مهمانان محلی ما طنین انداز شوند. وینگرها به سرعت در حال رشد هستند. ما به دنبال شرکای فرنچایز هستیم که علاقه مند به آوردن بال های مشهور جهانی به بازارهای جدید هستند. چگونه همه چیز شروع شددر سال 1993، اریک اسلی میکر دستور العملی برای بهترین بال های جهان و ایده ای داشت. او اولین رستوران آمریکایی WINGERS را در Bountiful، یوتا افتتاح کرد. اولین رستوران یک ساختمان مدولار به سبک “غذاخوری” بود که تنها 2900 فوت مربع مساحت داشت و در فلوریدا ساخته شد و به یوتا ارسال شد. رستوران فوراً مورد استقبال قرار گرفت، و در طول سالها، WINGERS در بین کوههای ایالات متحده و فراتر از آن به رشد خود ادامه داده است. دوستان، خانواده، غذا و سرگرمیاز آن زمان، وینگرز با یک ثابت به تکامل خود ادامه داده است: اشتیاق به غذاهای با بالاترین کیفیت. در سال 2010، اولین آبجو برادران وینگر معرفی شد و همچنان هر روز طرفداران جدیدی را به خود جذب می کند. آیتم های جدیدی نیز به منو اضافه شده است که شامل سالاد، برگر، تاکو و منوی گیاهی می شود. در حالی که ما به رشد خود ادامه میدهیم و به آیندهای با امکانات بیپایان نگاه میکنیم، وینگرز متعهد شده است که در یک مکان برتر برای لذت بردن از غذای عالی و سرگرمی در یک محیط دوستانه که برای همه خوش آمد میباشد، باقی بماند. کاندیدای ایده آلما به دنبال شرکای عملیاتی وینگرهایی هستیم که پرشور هستند، میل به تعالی دارند و وسواس زیادی برای توسعه اعضای تیم خود دارند که همگی «متمرکز بر مهمان» هستند. شرکای عملیاتی ما باید دارای سابقه مدیریت تجاری و رستوران و تمایل و اراده برای موفقیت باشند. شرکای مالی وینگرز فرانچایز ما باید در تجارت عمومی و توسعه استراتژیک تجربه داشته باشند.
چشم انداز، اهداف، مزیت های رقابتی
ـ ارتباط مستحكم با مشتريان
ـ تحقيق و تقحص
ـ نوآوري و خلاقيت
ـ در دسترس بودن كالا
ـ ايجاد ارتباط مستمر با محاقل و مراكز علمي و تحقيقاتي
تعداد شعب موجود در کشور:
ـ ۶۷
تعداد شعب در کشور های خارجی:
ـ ۰
تعداد شعبه به صورت نشان سپاری
ـ ۴۵
میزان سرمایه مورد نیاز نشان پذیر برای راه اندازی شعبه:
ـ از۲۵۰ تا۶۵۰ میلیون تومان
دوره بازگشت سرمایه مورد انتظار برای نشان پذیر:
ـ۲ سال
شرایط تضمین فروش برای نشان پذیر:
ـ دارد
آیا برنامه آموزشی مشخص برای نشان پذیر دارید؟
ـ بله
محل ارائه آموزش ها
ـ محل نشان سپار و محل نشان پذیر
طول دوره آموزشی پیش از راه اندازی برای نشان پذیر
ـ۲ ماه
ارزیابی آموزشی و باز آموزی پس از راه اندازی در چه فواصل زمانی
ـ ۳ ماه
حداقل متراژ مورد نیاز برای شعبه:
ـ از ۱۵۰ متر مربع تا ۳۰۰ متر مربع
ویژگی های خاص مورد نیاز لوکیشن:
ـ دارای دسترسی به خیابان اصلی
متراژ مناسب با استاندارد شرکت
برنامه ساعات کار هفتگی:
ـ 70 ساعت
آیا متقاضی باید دارای مهارت خاصی باشد:
ـ بله
مهارت های مورد نیاز:
ـ اطلاعات در زمینه بازاریابی
تحصیلات مورد نیاز:
ـ حداقل لیسانس
تجربه(های)مورد نیاز: ـ فروشندگی
محدوده سنی مورد قبول:
ـ ۱۸ تا ۷۰
قرارداد تنظیم شده نشان سپاری:
ـ دارد
طول مدت قرارداد نشان سپاری:
ـ ۲سال
شیوه نامه های عملیاتی تدوین شده:
ـ دارد
سند افشای نشان سپاری (FDD):
ـ دارد
مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM):
ـ دارد
سیستم یکپارچه فروش:
ـ دارد
بسترهای فروش:
ـ سکوهای عمومی(اسنپ فود، دیجی کالا…..)
ـ وب سایت اختصاصی
تامین مواد اولیه:
ـ توسط نشان سپار
حقوق وبسایت متعلق به فرانچایزبازار است